2011-05-30 11:12:32• hírek • Szatmár.ro

Június 11: az év legnagyobb bulija

A június 11-ei szatmári gyorsulási verseny nemcsak Közép-Európa leggyorsabb autóit hozza el, hanem az év legnagyobb szabadtéri partyját is: Dj Vali Barbulescu, DJ Sterbinszky és DJ Yaang, plusz többezer watt, lézershow és habparty, na meg a nagykárolyi termálstrand legszebb lányai gondoskodnak a fergeteges hangulatról a rendezvényen.

És mindezt egy repülőtéren? Igen, a tavalyihoz hasonlóan a nagykárolyi Termálstrand idén is kiköltözik a repülőtérre, egy éjszaka alatt felépítve a beach hangulatú party arénát. A Joy Beachen a leghidegebb italok, a legforróbb lányok és remek szabadidős programok várják a Chevrolet Dragracing látogatóit. Aztán, ahogy leszáll az este, előkerülnek a lejátszók, beindulnak a lézerfények és a három lemezlovas keveri a nyár legnagyobb slágereit az év legnagyobb partyján.

És kik ezek a zenészek és miért nem Zámbó Jimmy?

Az ezerarcú Vali Bărbulescu a leghíresebb és legkeresettebb román lemezlovas, nemcsak zenéivel hanem összetéveszthetetlen stílusával vált százezrek kedvencévé. A tetovált lemezbűvész bejárta az ország és a világ leghíresebb arénáit, zenélt már repülőtéren, de ilyen egyedi helyszínen biztosan nem.


Dj. Vali Barbulescu
Dj. Vali Barbulescu


DJ Sterbinszky, Magyarország legtechnikásabb, legprofibb DJ-je és producere, akit senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen a  a magyar klubzene legnagyobb sikereit érte el az „Egy nyár a Flörtben" és az utána következő albumok is mind-mind új irányt mutattak az elektronikus zenében. És ez így lesz a szatmári reptéren is, Sterbinszky mindig egy lépéssel a többiek előtt jár.


Dj. Sterbinszky
Dj. Sterbinszky


DJ Yaang: több mint 3 millió hallgató az ország vezető rádiójában nem tévedhet. Yaang az ország legnépszerűbb mixműsorának készítője, az éjszakába nyúló partyn a legújabb és a legnépszerűbb slágereket keveri üresjárat nélkül, a szatmárnémeti repülőtéren, június 11én. A szervezők fenntartják a lézershow, a habparty és a legszebb táncoslányok bevetésének jogát.


Dj. Yaang
Dj. Yaang


Röviden, az egésznapos autós élményfürdőt egy fergeteges szabadtéri party követi, a nagykárolyi Termálstrand jóvoltából, a többezer lóerőt többezer wattra cseréljük fel az év legnagyobb partyján.

A rendezvény fő Partnere a Chevrolet West szatmárnémeti márkaképviselet, a rendezvény hivatalos autója az új Chevrolet Aveo. Hivatalos partnerek: Garanti Bank, Yokohama abroncsok a GerBogtól, a rendezvényt az Omniasig biztosítja, a szervezők szórakozni és kikapcsolódni pedig a nagykárolyi Termálstrandra járnak. A rendezvény szervezői: a szatmárnémeti AutoSportKlub, a DragRacing Hungary és a Dragracing Events Romania.

A verseny helyszínét biztosító Nemzetközi Repülőteret a  Szatmár Megyei Tanács bocsájtja a szervezők rendelkezésére, ezáltal is népszerűsítve Szatmár megye turisztikai látványosságait és a repülőtér szolgáltatásait a széles közönség körében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: