2017-05-16 11:42:24• hírek • Szatmár.ro

Június 10-én tartják az idei Caritas Jótékonysági Maratont

Minden lépésed törődés és szeretet - ezzel a mottóval startol június 10-én a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet tizenegyedik alkalommal megszervezett szolidaritási maratonja.

Mint minden évben, a táv végiggyaloglása ezúttal is nemes cél érdekében történik, ami idén: erősíteni az idősekkel való szolidaritás érzését és lehetőséget biztosítani arra, hogy minden segíteni vágyó szatmári tehessen valamit a közösségünkhöz tartozó idősekért.

Az esemény főtámogatója az Autonet, társszervezője pedig a Vetési Polgármesteri Hivatal, ugyanis ezúttal a cél Vetés lesz. Szatmárnémeti régi központjából indul a rajt, majd az újközponton át végighalad a Szamos-töltésen a vetési futballpályáig.

A megérkezés helyszínén a vetési házigazdák megvendégelik majd a résztvevőket. Közösségépítő tevékenységek, informatív, kulturális programok biztosítanak kellemes és érdekes időtöltést a megfáradt gyaloglók számára. A hazajutásban ezúttal is lehet számítani autóbuszok segítségére.
A maratonra előregisztrálni május 29-ével kezdődően lehet.

Az idei 5 kilométeres táv minden egyes megtett lépésével a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a közösségben élő idősek számára a Caritas még több törődést és szeretetet adhasson. Június 10-én gyalogoljunk együtt, mert: „Minden lépésed törődés és szeretet”!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: