2014-06-30 15:37:18• hírek • (x)

Július 3-ig lájkolj, ha biciklitartót akarsz nyerni az autódra

Lájkold az Autowebshop.ro oldalát és nyerj egy autóra szerelhető biciklitartót.

Ennyire könnyen még senki sem nyert autóra szerelhető kerékpártartót! Nem kell mást tenned, csak lájkold az Autowebshop.ro Facebookos oldalát július 3-án éjfélig! A tetszik-gombra nyomók között július 4-én sorsolnak, a nyeremény pedig egy Thule márkájú, autóra szerelhető biciklitartó - és már lehet is tervezni a bicajos kirándulásokat bárhol az országban vagy az országhatáron túl, hegyen-völgyön keresztül.

De nem csak a nyeremény miatt érdemes lájkolni az oldalt: napi rendszerességgel kerülnek fel az Autowebshop.ro oldalára autós érdekességek, megdöbbentő vagy éppen mulatságos fotók, na meg persze a legújabb akciós termékekről is a weboldal Facebook oldaláról értesülhetsz.

Az oldalt a 2013-as év legjobb internetes áruházának választották az Autó és motor kategóriában, ez pedig nem véletlen. A hatalmas termékválaszték, a vásárlók pontos informálása, a megbízhatóság és az alacsony árak mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy az Autowebshop elnyerje a rangos elismerést. A webshop kínálatában találsz gumiabroncsokat, tetőcsomagtartókat, akkumulátorokat, izzókat, ablaktörlőket, felniket és motorolajokat is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: