2014-07-13 16:20:05• hírek • Szatmár.ro

Szomorkás időjárás, vidám, bulizó véndiákok

Közel kétezren buliztak szombat este a Református Gimnázium udvarán, az idei véndiáktalálkozót záró fergeteges táncos-zenés mulatságon. A résztvevők többségét még a néha eleredő szemerkélő eső sem tudta hazazavarni, Vargáék éjjel 1 óráig szolgáltatták a talpalávalót a táncos kedvű egykori szatmári diákoknak.

Délután hét órától kezdődően folyamatosan nőtt a tömeg az iskolaudvaron, a 130 tízfős asztalnál alig lehetett szabad helyet látni. A délutáni programot a 10-es számú Általános Iskola mazsorettcsapat nyitotta, majd a zilahi Terbete néptánccsoport lépett fel, majd invitálták táncra a résztvevőket. A szatmári diákokból álló The Phoenix zenekar megalapozta a bulis hangulatot, majd Betuker Péter lépett mikrofonhoz - ekkor már elkezdődött a szokásos véndiák-buli. Vargáék éjjel 1 óráig muzsikáltak a legnagyobb magyar és külföldi slágerekből válogatva, de volt olyan asztaltársaság, amelyik hajnali fél négyig beszélgetett, elevenítették fel a diákkoruk kalandjait.

"Úgy érezzük, jól sikerült az idei Véndiáktalálkozó, sok pozitív visszajelzés érkezett hozzánk már szombat este. Azt viszont nagyon sajnáljuk, hogy a szervezők asztaláról az este folyamán eltűnt a Véndiák-emlékkönyv, amelybe már 1992 óta írnak a résztvevők véleményt és jókívánságokat. Valószínűleg valaki nem tudta, mi is az, és hogy mennyire értékes is a szervezők számára ez a könyv, ezért magához vette. Kérjük szépen, hogy juttassa vissza a Véndiákszövetséghez" - monta el a Szatmár.ro-nak Gönczy Gábor, a Véndiákszövetség elnöke.

A Véndiákszövetség ezúton is köszöni a támogatásokat, valamint a résztvevőknek, hogy idén is kultúrált szórakozással, incidensek nélkül lehetett lebonyolítani a véndiáktalálkozót.

A következő találkozóra a hagyományoknak megfelelően jövőre, július második hétvégéjén fog sor kerülni.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: