2020-06-03 13:53:26• hírek • Bede Emőke

Juhnyájba hajtott egy fiatal motoros Szatmár megyében

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum

Alig ütött hajnali kettőt ma az óra, a nagykárolyi rendőröket máris közlekedési balesethez riasztották, mely Kálmánd és Nagykároly között, a 108M jelzésű megyei úton történt.

A helyszíni vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy egy 20 éves börvelyi fiatalember motorkerékpárjával belerohant egy juhnyájba, melyet teljesen szabálytalan módon, a teljes úttestet elfoglalva tereltek. Sajnos a balesetben személyi sérülés is történt, ugyanis a motoron utazott még egy fiatal lány is, aki az incidens során leesett a kétkerekűről. A motorost még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, melynek eredménye negatív lett. Az ügyben büntetőjogi eljárást kezdeményeztek - tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség sajtóosztálya.


Biciklitolvajt fogtak Szatmárnémetiben

A keddi napon egyébként Szatmárnémetiben is egy bicikli került a figyelem középpontjába. Történt igyanis, hogy egy 33 éves pusztadaróci férfi két kerékpárt tolva haladt az Aurel Vlaicu úton. A rendőröknek azonnal gyanús lett az illető, s mint kiderült, nem véletlenül, a második járművet ugyanis egy közeli biciklitárolóból lopta el a férfi. Az egyenruhások még aznap visszajuttatták jogos tulajdonosának az ellopott kerékpárt, a férfi ellen pedig bűnügyi eljárást kezdeményeztek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: