2008-07-28 09:33:52• hírek • Czinzel László

Jubileumi falunap Pusztadarócon

 Jó szervezés, kitűnő hangulat és ezernyi vidám arc jellemezte az idei Községnapokat. 

A hagyományos futballtorna mellett a községbeli gyermekek versenyeken és vetélkedőn mérhették össze tudásukat, ügyességüket.

Sakkban Csillag József lett az első, Balog Dezsőt és Csillag árpádot megelőzve, a lányok futóversenyét Kovács Hajnalka nyerte, a fiúk két korcsoportban állhattak rajthoz: a kisebbek versenyén Nagy Csaba, a nagyobbak között Kovács Miklós volt a leggyorsabb. Ugyancsak két kategóriában mérték össze rajtehetségüket a gyerekek: a kicsik közül Molnár Ivett, a nagyok közül Kovács Szabina alkotását találta a legsikeresebbnek a zsűri.

A lányok malomversenyét Székely Renáta nyerte, a fiúk között Viski Sándor volt a legügyesebb. A bicikliverseny győztesei Hajdú Tamara, Nagy István és Nagy Csaba lettek. Găman Mihály megnyitó beszéde után adták át ünnepélyesen a díjakat a versenyek nyerteseinek, majd ugyancsak hagyományos módon a helyi RMDSZ könyvjutalmakat adott a helybeli líceumi végzős diákoknak, Darabán József és Piroska, valamint Jékey Gyula Sándor és Erzsébet az 50. házassági évfordulójukat betöltött házaspároknak járó pénzjutalmat vehette át.

Nagy Orbán műsorvezetésével zajlott most is a kulturális program, a színpadon felléptek: a helyi iskolások, Csorvási Szabolcs, a harag György Társulat színművészei, a 2Brothers, az Amoulette, a Másfél Deci, a Qwitt. Az idei sztárvendégek MR Kaly és Matyi és a Hegedűs voltak - koncertjeik óriási sikert arattak a mulatós zene kedvelői körében. A tüzijáték sem maradt el.

 
 
 
 
 
 
szatmar.ro

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: