2015-11-22 10:45:35• hírek • Szatmár.ro

Jövőre, veled, ugyanitt - vasárnap bemutató!

November 22-én 19 órától mutatják be a darabot a Szakszervezetek Művelődési Házának kistermében.

Jövőre, veled, ugyanitt. Egy darab, amiért jónéhány évvel ezelőtt megőrült a szatmári közönség. Lőrincz Ágnes és Fülöp Zoltán helyét most Kovács Nikolett és Nagy Csongor Zsolt vette át a romantikus vígjátékban, a Babarczy László által rendezett előadás főpróbáját látva pedig nyugodt szívvel kijelenthetjük: ezt is imádni fogja a közönség.

A darab története

Doris, aki boldog házasságban élő asszony a kaliforniai Oaklandből és George, aki nős könyvelő New Jerseyből véletlenül összefut egy kaliforniai tengerparti fogadóban. Doris egy vallási közösség miatt, George pedig egy üzleti partnerével való találkozás okán érkezik a városba. Másnap reggel arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjt, és kettejük között különös szerelmi kapcsolat veszi kezdetét, amely minden évben egy közösen eltöltött hétvégében ismétlődik meg. De vajon meddig tarthat ez a titkos románc?

Jövőre, veled, az Északi Színházban

A bemutatóval kapcsolatos sajtótájékoztatón Bessenyei Gedő István, a Harag György Színtársulat igazgatója elmondta: a "kisteremben" ennyire komplex, nagyszabású, az egész színpadi teret betöltő díszlet eddig még nem volt. A Fornvald Gréti díszlettervező által megálmodott környezet persze nem csak a kisteremben lesz majd jelen - az igazgató szerint a felújított, rövidesen átadásra kerülő színházépület színpadán is játszani fogják az előadást.

A színházbajárók valószínűleg felkapták a fejüket, amikor Nagy Csongor Zsolt nevét olvasták a szereplők között. A szatmári közönség által nagyon kedvelt színész néhány éve hagyta el a Harag György Színtársulatot, a most felvállat szerep pedig a társulatba való visszatérés előszele.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: