2011-05-13 16:39:33• hírek • Szatmar.ro

Terepjáró is kell a pénzügyiseknek

Az Országos Statisztikai Hivatal pénteki bejelentése után, mely szerint az ország gazdasága végre valahára leküzdötte a gazdasági válságot, a Szatmár Megyei Pénzügyi Főigazgatóság (DGFP ) úgy döntött, itt az ideje beszerezni négy vadiúj járművet. Mindezt a január végén a kormány által meghirdetett, a közintézmények autóparkjának fiatalítását célzó program keretein belül.

A közbeszerzésre kiírt licit szerint a DGFP két szedant, egy egyterűt és egy.... városi terepjárót akar vásárolni. A járművek közös tulajdonságai között megtalálhatjuk, hogy valamennyi dízelmotoros kell legyen, a gyártási év 2011 kell legyen.

Valamennyi felszereltségéhez kell tartozzon CD-lejátszóval ellátott autórádió. Sőt, a SUV-ban MP3 lejátszónak is lennie kell, míg az egyterű hét személyes kell legyen. A szedanok 85 lóerőseknek, az egyterű 85 lóerősnek, a terepjárónak pedig 105 lóerősnek kell lennie minimum, utóbbinak négy kerék meghajtásúnak kell lennie.

Az e-licitatie.ro honlap szerint a közbeszerzés teljes költsége 166.613 lej. Arról nem szól a fáma, hogy a terepjáróval mi a célja az intézménynek: terepgyakorlatot akar tartani a gyakornokoknak vagy esetleg céges kirándulásokhoz használja majd azokat. Az viszont tény: a Pénzügyi Igazgatóság gyorsan lereagálta a válság állítólagos leküzdését.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: