2010-01-07 13:38:09• hírek • Parajdi Andrea

Jövőre is lesznek karitatív akciók

A tavalyi évet tekintve idén nagyobb tervekkel vág neki az új esztendőnek az Eagle Bikers Baráti kör. 2010-ben is folytatni szeretnék a jótékony célú akciókat, s egy nagyszabású karitatív megmozdulásra is készülnek.

A motorosokra jellemző bohémsággal, de általában szociális megfontolásból szervezett különböző rendezvényeket a Motoros Sas Baráti Kör, amelynek tagjait lassan már a Diana Árvaház őrangyalaiként is nevesíthetnénk. 2009 májusában azért tartottak háromnapos motorostalálkozót Pettyén, hogy adományokat gyűjtsenek az árvaház 26 kis lakójának, akiket a találkozó egyik napján motorozni is elvittek. A gyerekeknek összegyűlt 6000 lejből pedig különböző tárgyakat vásároltak számukra.

A tavalyi év eseményeinek mérlegét nézve szeptemberben Tiszteljük egymást a közlekedésben címmel szerveztek motoros felvonulást az Eagle Bikers tagjai, hogy hangsúlyozzák: a balesetmentes közlekedés érdekében nagy szükség van arra, hogy az autósok és a motorosok megférjenek egymás mellett a közutakon. Ezt követően egy Halloween partyval rukkoltak elő a motoros sasok, amelynek során az árva gyerekek Mikulási csomagjaira gyűjtöttek adományokat. Az ajándékokat december 4-én adták át a kicsiknek, majd ugyanezen a napon este szépségversenyt is szerveztek. A számtalan örömteli pillanat után a helyi motorosok egy balesetet szenvedett 47 éves motoros férfi, Bandula István ápolását is támogatták, valamint egy gyógymatracot is vásárolni akartak a számára. Bár gyűjtöttek neki adományokat végül a pénzösszeget a családja kapta meg, ugyanis a szerencsétlenül járt motoros fél év szenvedés után elhunyt.



A Motoros Sasokank köszönhetően 2009-ben számtalan örömteli pillanatban lehetett részük a Diana Árvaház gyerekeinek


Ha lehet ilyet mondani, jövőre még nagyobbat nyomnak majd a latba az Eagle Bikers szociális rendezvényei:2010-re is számos programmal készülnek. Február 14-én, egy Valentin napi partyt szerveznek, majd áprilisban tartják a hivatalos évnyitó bulit. Májusban ismét lesz motoros találkozójuk Pettyénben, ahol már tudni lehet, hogy a Cargo és a Kalapács lesznek a sztárvendégek.

Június elsején terveik szerint gyereknap alkalmából programokat szerveznek, majd júliusban az árvaház lakóit egy kirándulásra is elviszik.

Augusztusban több motoros klubbal együtt túrát akarnak szervezni, melynek során több gyermekotthonba látogatnak el és ajándékozzák meg a gyerekeket. Szeptemberben ismét lesz motoros felvonulás, amelyet ezúttal nagyobb „körítéssel" készítenek elő. Aztán lesz persze karitatív Halloween party és Mikulásnapi ajándékosztás is.

Az Eagle Bikers Baráti Kör bízik benne, hogy rendezvényei szervezésekor a jövő évben is számíthat úgy a magánszemélyek mint a különböző motoros klubok és intézmények segítségére. Addig is köszönet illeti a Motoros Sasok részéről a Szatmár Megyei Tanácsot, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalt, a Szatmár Megyei Rendőrséget, a Viking Motoros Klubot, valamint a zilahi, nagyváradi és kelet-magyarországi klubok tagjait a 2009-es évben tanúsított segítő szándékukért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: