2012-04-02 15:06:48• hírek • Szatmár.ro

Jövőre, Veled, ugyanitt - nyerj belépőt a romantikus vígjátékra

A budapesti Bánfalvy Stúdió vendégjátéka Szatmárnémetiben - nyerj jegyet velünk az előadásra!

2012 április 14-én, szombaton este, méltán népszerű és szórakoztató színházi előadás kerül műsorra a Szatmárnémeti Északi Színházban. A budapesti Bánfalvy Stúdió előadásában, a társulat erdélyi turnéjának nyitóelőadásaként - Bánfalvy Ági és Harmath Imre főszereplésével - Bernard Slade romantikus vígjátéka, a "Jövőre, Veled, ugyanitt 1." kerül színre.

Doris (Bánfalvy Ági), boldog házasságban élő asszony, a kaliforniai Oakland-ből. George (Harmath Imre), nős könyvelő, New Jersey-ből. A férfi és a nő véletlenül fut össze egy kaliforniai tengerparti fogadóban, ahová Doris egy vallási közösséghez, míg George egy üzleti partneréhez érkezik. Találkozásuk másnapján arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát. Különös szerelmi kapcsolat kezdődik kettejük között, amely minden évben egy közösen eltöltött hétvégében ölt testet... De vajon meddig mehet ez így?

A Szatmár.ro és az Északi Színház közös nyereményjátékán három egyszemélyes belépőjegyet sorsolunk ki az előadásra. Akik szeretnének bekerülni nyereményjátékunkba, egy kérdésre kell válaszolniuk: melyik országban játszódik az előadás cselekménye? A helyes választ tartalmazó emailt a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk április 12-én délig. Az e-mailnek feltétlenül tartalmaznia kell a játékos pontos nevét és telefonszámát is, ugyanis a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: