2012-03-20 10:10:56• hírek • Szatmár.ro

Jövőre, Veled, ugyanitt 1.

A budapesti Bánfalvy Stúdió vendégjátéka Szatmárnémetiben! Először Erdélyben, túl a 100. előadáson!

2012 április 14-én, szombaton este, méltán népszerű és szórakoztató  színházi előadás kerül műsorra a Szatmárnémeti Északi Színházban. A budapesti Bánfalvy Stúdió előadásában, a társulat erdélyi turnéjának nyitóelőadásaként - Bánfalvy Ági és Harmath Imre főszereplésével - Bernard Slade romantikus vígjátéka, a "Jövőre, Veled, ugyanitt 1." kerül színre.

Doris (Bánfalvy Ági), boldog házasságban élő asszony, a kaliforniai Oakland-ből. George (Harmath Imre), nős könyvelő, New Jersey-ből. A férfi és a nő véletlenül fut össze egy kaliforniai tengerparti  fogadóban, ahová Doris egy vallási közösséghez, míg George egy üzleti partneréhez érkezik. Találkozásuk másnapján arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát. Különös szerelmi kapcsolat kezdődik kettejük között, amely minden évben egy közösen eltöltött hétvégében ölt testet... De vajon meddig mehet ez így?

Évekig futott a Brodway-n, sikeres film is készült belőle Hollywoodban. Ez a romantikus vígjáték születése óta egyike a legnépszerűbb, a legtöbbet játszott daraboknak a világon. Az előadás során szemtanúi lehetünk egy kalandos, már-már groteszk szerelemnek, amely évtizedeket ível át, miközben különböző élethelyzetekben, más-más nő és férfi jelenik meg előttünk. Doris és George kapcsolata amellett, hogy bővelkedik helyzetkomikumokban, tükröt tart emberi kapcsolataink és szerelmi életünk elé is.

Az Abigél c. tévéfilm-sorozat Torma Piroskájakén ismertségre és népszerűségre szert tevő Bánfalvy Ági és a kedvelt,  általában könnyed darabok főszereplőjeként foglalkoztatott, egyébként néhány éve Szatmárnémetiben is vendégszerepelő Harmath Imre - aki  többek között a „Szeress, most" c. tévéfilmsorozat főszereplője is volt - fémjelezte előadás 2008. februári bemutatója óta - immáron túl  a 100. előadáson - rendszerint nagy sikerrel megy Budapesten a Thália Színházban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: