2018-11-30 11:17:43• hírek • x

Jövő héten nyit a Nicovid új boltja: a háztartási eszközökkel sincsen többé gondja

Közelegnek az ünnepek, a vendégvárás és az ajándékozás időszaka. Jól jönne ilyenkor egy átgondolt lista a készülődéshez, nem?

Bizonyára sokaknak okoz gondot az ilyen fesztív alkalmakkor, hogy soha nincs kéznél egy elég nagy edény, tepsi vagy egy szép kávéskészlet. Amellett, hogy a nem minden napi menü kell tökéletesre sikeredjen, minden háziasszony rémálma az asztal terítése, a díszítés, az étkészlet és a tálalás. Ha a kedvenc tál eltört, nem elég nagy, vagy a teáskészlet már 15 éves és tiszta karc, nem kellemes élmény, főképp nem az utolsó pillanatban.

 

 

Nem ártana az a bizonyos lista, a tippek gyűjteménye arról, mennyi mindenre érdemes ilyenkor odafigyelni. Íme, három igazán fontos dolog ezek közül a képzeletbeli pontok közül: a főzéshez szükséges eszközök és az asztali teríték, valamint az otthon karácsonyi díszeinek az állapota. Elég nagyok? Elég van belőlük? Elég szépek még? Megteremtik a kívánt atmoszférát? És így tovább a kérdésekkel…

 

Nincs vész! Még időben vagyunk, hogy csekkoljuk a felszerelést, a kellékeket és beszerezzük a hiányzó elemeket. A Nicovid pontosan ebből a célból nyitja meg legújabb üzletét!

 

 

Az üzletlánc legújabb tagja a Zsadányi (Closca) sugárúton, a fő üzlet mellett foglal helyet. Az új bolt kimondottan a háztartási eszközökre, a konyhai eszközökre specializálódik, kiegészítve ezzel a fő kínálatot. A termékpaletta javarészt a háziasszonyoknak kedvez, de a házias férfiak is biztosan megtalálják majd a számításaikat. A gránitból, inoxból készült edények, tepsik, serpenyők méret- és formabeli tengernyi felhozatala, a porcelán és üveg teás- és kávéskészletek megannyi lehetősége és a sok tucat pohárféle közül nem is lesz olyan könnyű eldönteni, melyek térnek majd velünk haza. A szebbnél szebb, kiváló minőségű portékák egytől egyik időtállóak, tulajdonosuk büszkén és megelégedéssel használhatja őket a hosszú évek során.

 

Azt már tudjuk, hogy a Nicovid üzletei verhetetlen árakkal várják a vásárlóikat. Ez most sem lesz másképp. 

 

 

A háztartási- és konyhai kellékek bő felhozatalából igazán zsebhez mért áron választhatnak az érdeklődők. A kedvező anyagiak mellett azt is érdemes megemlíteni, mennyire kényelmes a Nicovidban a vásárlás: az autókkal a saját parkolóban állhatunk meg, és kerekes vagy kézi bevásárlókosárral indulhatunk a beszerzőkörútra. Az eladókat sem kell nagyítóval keresni, mert szinte minden sorra jut egy kedves boltos, aki rendelkezésünkre áll. Említettük már, hogy itt bankkártyával is fizetnet? Na és azt, hogy nem is kell mindent egyszerre kifizetnie, mert BTStar kártyával 6 havi részletet is választhat!

 

Legyen szó a főzésről vagy terítésről, az otthon díszéről, itt mindent megtalálhatunk, és nem csak! Ezektől talán még nagyobb feladatot ró a háziasszonyokra (és házias urakra) a téli nagytakarítás. 

 

 

Nos, ebben is segítségére lesz a Nicovid új üzlete! A karácsonyt megelőző alapos takarítás minden kellékét beszerezheti itt, több órás utánajárás nélkül. Kicsavarós vödrök, felmosónyelek és fejek fajtáinak tömkelege, seprűk, tálak, kendők és törlők bármilyen felületre és célra – mi más kell ahhoz, hogy az otthona csillogóvá váljék a legszebb ünnepre?

 

Az ajándékok megvannak már? Jöjjön és nézzen szét a boltban, egy hasznos konyhai kellék mindig nyerő választás, szinte bárkiről is legyen szó!
Jövő héten nyit a Nicovid háztartási üzlete, ne hagyja ki a nyitási meglepetéseket! A pontos időponttal még jelentkezünk. Megéri személyesen megneszelni, mire is készül az üzletlánc. Járjon jól, járjon a Nicovidba!

 

 

A Zsadányi (Closca) sugárúton található központi üzletet és az ÚJ HÁZTARTÁSI ÜZLETET hétfőtől péntekig reggel 8.00-tól délután 17.00 óráig találja nyitva, szombaton pedig reggel 8.00 órától délután 13.00-ig szerezheti  be az ünnepi előkészületek kellékeit.

 

A Nicovid üzletei nem csak a Closca sugárúton várják széles választékkal, hanem a 16-os lakónegyedben is. Az  AXA  bolt az Universului sétányon, hétfőtől péntekig 9.00-19.00 között, szombaton pedig 8.00-14.00 között áll a rendelkezésére. Az igen gazdag élelmiszer választékáról híres boltot is meglátogathatja, mely szintén az Universului sétányon van. A “La doi pasi” hétfőtől péntekig 7 és 21 órák között, szombaton reggel 8-tól este 8-ig, vasárnap pedig reggel 8-tól délután 2-ig tart nyitva.

 

Ha a Soarelui lakónegyedben lakik, akkor sem kell átbumlizzon a városon. A Nicovid üzletlánchoz tartozó Market a Hegyi (Lucian Blaga) úton található, az UU16-os szám alatt. Ez a közért hétfőtől péntekig 7 és 21 órák között, szombaton reggel 8-tól este 8-ig, vasárnap pedig reggel 8-tól délután 2-ig várja a vásárlóit.

 

Az utolsó percre hagyná az ünnepi készülődést? Nem ajánljuk. Ne habozzon, nézzen be a Nicovidba!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: