2012-06-13 16:20:00• hírek • Szatmar.ro

Jövő hét végén lesz a ralibajnokság következő fordulója

A jövő hét végén, pontosabban június 23-án rendezik meg a Megyei Ralibajnokság harmadik fordulóját Szatmárnémetiben. A szervezők reményei szerint a Transilvania sugárúton sokan tekintik majd meg a viadalt.

A Román Autóklub és a Rider's Sportklub szervezésében zajló bajnokság harmadik fordulójára, akár csak az eddigiek során, egyaránt várnak profi és amatőr pilótákat is. A mezőny várhatóan igen szép számú lesz, hisz Erdély és az ország több pontjáról is érkezni szoktak versenyzők.

A szervezők egy különleges ajándékkal is igyekeznek kedveskedni az érdeklődőknek: meghívtak Magyarországról két neves, többszörös driftbajnok pilótát. Ők azonban nem csak bemutatót tartanak majd, hanem drift-taxira is lehetőséget adnak. Ez azt jelenti, hogy aki szeretné és van hozzá kellő bátorsága, az beülhet a pilóta mellé egy kis driftelésre.

A ralibajnokságra benevezni szombat reggel 9-kor lehet, a verseny maga 11.00-kor kezdődik. Bővebb információkhoz a 0744-792297-es telefonszámon a főszervező Seletye Dávidnál lehet hozzájutni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: