2006-11-29 18:23:06• hírek • Szatmar.ro

Egy éves a Transurban

 Nagy változásokon esett át a szatmári közszállításért felelős részvénytársaság.

Szerdán egy éves fennállását ünnepelte a Transurban Rt. Ez alkalomból Simon József igazgató bemutatta a város vezetőségének, valamint a sajtó képviselőinek az ez idő alatt elért eredményeket.

Szemmel látható és a lakosság számára is érezhető fejlődésen esett át a Transurban Rt. „Rengeteg fejlesztést vittünk véghez, többek között elláttuk a műhelyt azzal a felszereléssel, amit évek óta kért a RAR, 100 ezer új lej értékben kellett építkezési munkálatokat végezzünk, hogy bizonyos gépeket és felszereléseket beállíthassunk. Fontos és látványos eredményeket tudhat maga mögött a cég.”- mondta az igazgató. Elmondása szerint, nagyon jó évet zártak, melyben több jelentős beruházásra tettek szert.

A fejlesztések nem állnak meg. Jövő hónaptól újra bővíti a Transurban Rt. a gépjármű parkját, ugyanis a cég öt, Iris típusú autóbuszt vásárolt, melyeket decemberre már üzembe is helyeznek - tudtuk meg Simon József igazgatótól.  Jelenleg a cég több olyan autóbuszt is használ, mely nincs az Rt tulajdonában, így a mostani anyagi helyzetre való tekintettel lehetőség nyílt, a már használatban levő két autóbusz megvásárlására, melyek ára egyenként 36 ezer lej, de a döntéshez a városi tanács döntése is szükséges.

 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: