2013-08-08 16:11:11• hírek • Szatmár.ro

Jótékonysági táncelőadás

A Szent Benedek Egyesület autista gyermekeinek segítésére szerveznek táncelőadást és kiállítást.

Augusztus 9-én 19 órai kezdettel a Szakszervezetek Művelődési háza előtt rendhagyó street-dance showra kerül sor a G. M. Kulturális Központ és a Black And White Angels tánccsoport szervezésében. Az előadás címe: Együtt egy jobb világért.

A rendezvény célja kettős: egyfajta ünnep ez, hiszen a táncegyüttest 5 éve alapították, ám egyuttal jótékonysági előadás is, hiszen bárki adományozhat a Szent Benedek Egyesület által gondozott autista gyermekek javára.

A táncelőadáson a házigazdák - Black & White Angels és Black & White Lil'Angels - mellett fel fognak lépni a Loga Dance School, a Passion4Salsa, a nagyváradi Studio és Meyo Replay Dance táncosai, de olyan szólótáncosok is, mint a szalontai MrSiid, Vlady vagy Paula Rat. Az előadást Cserey Csaba ütőhangszerművész teszi még színesebbé.

Az előadással párhuzamosan megtekinthető lesz egy fotókiállítás is: Dragos Edmondnak, a tánccsoport megalapítójának képei lesznek itt láthatók, minden egyes kiállított darab témája pedig a tánc lesz. A képek megvásárolhatók lesznek és az így befolyt összeget is a beteg gyermekek megsegítésére, kezelésére fordítják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: