2013-12-10 15:51:00• hírek • Szatmár.ro

Jótékonysági szilveszteri mulatság Lázáriban

fotó: lazari.ro
fotó: lazari.ro

A Lázári Polgármesteri Hivatal és a helyi római katolikus egyház közös jótékonysági szilveszteri bált szervez, tudtuk meg Baumann István lelkipásztortól.

A községben lassan hagyományossá vált szilveszteri mulatságnak idén is a nemrégiben felújított helyi kultúrotthon ad otthont. A szilveszteri mulatságon a helyi Sonor Együttes húzza majd a talpalávalót.

Lázáriban az év utolsó nagy bulija este 20 órától kezdődik és batyus bál lesz, ahol a régi hagyományok szerint mindenki megkínálja majd a saját maga által hozott finomságokból a többi bálozót. A belépődíj 30 lej, amit előzetesen a jelentkezéskor, vagy a helyszínen lehet kifizetni.

A helyek száma korlátozott, éppen ezért a szervezők arra kérik az érintetteket, hogy december 22-ig jelezzék részvételi szándékukat a polgármesteri hivatalban, Takács Rolandnál vagy a római katolikus plébánián. A bálban meglepetések is várhatóak, egyik például, hogy a jelentkezők a részvételi díj fejében egy tombolán vesznek részt, aminek fődíja egy hajdúszoboszlói wellness hétvége.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: