2018-12-07 08:16:07• hírek • Bede Emőke

Jótékonysági koncertet tart Szatmárnémetiben a Cargo együttes

A Cargo román rockbandát 1985-ben alapította Adrian Barar gitáros, az akkori felállás azonban többször is megújult az elmúlt évitzedekben. Ennek ellenére a román zenei szcéna máig meghatározó zenekarának számítanak.

December 9-én, azaz e hétvége vasárnapján pedig Szatmárnémetibe vezet a cargo útja, a koncert azonban nem csak a közönség puszta szórakoztatását szolgálja, egy hanem karitatív kezdeményezés eredménye. A jegyeladásokból származó bevétel ugyanis a szatmári focidrukkerek által alapított Olimpia MCMXXI nevű csapatot fogja támogatni. Jegyeket az MB Europa biztosítási irodában és a La Liga bárban lehet vásárolni 30 lejes egységáron.
 

A NOX klubban tartandó koncerten egyébként tombola is lesz, mellyel a Cargo és az Olimpia stílusában megszemélyesített sálakat, illetve dedikált labdákat is lehet majd nyerni, ennek azonban feltétele egy legalább 5 lejes adomány a csapat megsegítésére. A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak. További információk az esemény Facebook-oldalán, melyet ide kattintva lehet elérni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: