2019-02-26 10:08:16• hírek • Bede Emőke

Jótékonysági koncertet tart Szatmárnémetiben Mága Zoltán

Tavaly nem csak a Németi templom, de az udvara is színültig telt. Fotók: nok.rmdsz.ro
Tavaly nem csak a Németi templom, de az udvara is színültig telt. Fotók: nok.rmdsz.ro

A Szatmár Megyei RMDSZ Nőszervezetnek köszönhetően márciusban visszatér városunkba Mága Zoltán, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett, Prima Primissima díjas magyar hegedűművész, ki tavaly hatalmas sikerű előadást tartott Szatmárnémetiben, a Németi templomban.

A 100 Templomi Jótékonysági Koncert elnevezésű egyedülálló kezdeményezése által a zenész célja az, hogy az összefogás jegyében segítséget nyújtson hátrányos helyzetű vagy bajba jutott embertársainak. Szatmárnémetibe is e nemes céllal érkezik immár másodszor Mága Zoltán, ki március 16-án, 17 órától tart jótékonysági koncertet a Láncos templomban.
 

A programsorozat által képviselt gondolatvilág és tenni akarás szerencsére nem áll távol Szatmár megye lakosságától sem, így kétségtelen, hogy a templom színültig telik majd segítő szándékú emberekkel. Viszont érdemes tudni, hogy a belépés most csak egy támogatói jegy megvásárlása által lehetséges, melyre az RMDSZ szatmári székházában lehet szert tenni február 27-től kezdődően, minden hétköznap 9 és 16 óra között. Aki szeretne ezen felül is hozzájárulni az est célkitűzésének eléréséhez, az a bejáratnál felállított urnákba és a templom perselyeibe is elhelyezheti adományát.



Egészen biztosan különleges élményben lesz tehát részük mindazoknak, akik úgy döntenek, részt vesznek a nagyszabású előadáson. Mága Zoltán már öt kontinensen, közel száz országban adott koncertet, játszott királyoknak, államfőknek, egyházi főméltóságoknak és világsztároknak egyaránt, a húrokból előcsalt dallamok pedig mindannyiszor elkápráztatták a közönséget. De hogy az élmény még teljesebb legyen, a neves művész egy különleges sztárvendéggel érkezik majd városunkba. Az ő személye a koncertig meglepetés marad, viszont az, hogy a karitatív koncert bevétele ez alkalommal kit támogat, hamarosan kiderül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: