2013-03-08 13:46:15• hírek • Szatmár.ro

Jótékonysági koncertet adott a Straight Up

A Downtown Pub adott otthont a kölcseys diákok által szervezett jótékonysági koncertnek.

A Székely Kapuk - Zöld Kapuk nemzetközi vetélkedőn résztvevő Oroszlánkölykök csapat - néhányan a Kölcsey Ferenc Főgimnázium XI. B osztályából - koncertet szervezett a Downtown Pubban.

A fellépő zenekar a Straight Up -
Falup Bernadett (ének), Feleg Gábor (basszusgitár), Oláh Kristóf (gitár, ének, billentyű), Török Attila (trombita), Láng Tibor (gitár) és Nagy Ábel(dob) - zenekar különösen népszerű a diákok körében, hiszen a zenekar maga is diákokból áll. Természetesen örömmel tettek eleget a felkérésnek és csaptak a húrok közé csütörtök este 22 óra körül.

Rövid eddigi karrierjük során egyébként felléptek már a Refi gólyabálján, a Plopstockon, a Máltai Segélyszolgálat jótékonysági koncertjén, megnyertek egy tehetségkutató versenyt is, amelynek fődíja egy fellépés volt a 2012-es Félsziget Fesztiválon. Saját bevallásuk szerint folyamatosan fejlődik a zenekar, a közönség pozitív visszajelzéseit látva pedig stúdiófelvételen, később lemezkészítésen gondolkodnak.

A zenészek repertoárjuk legjavát adták elő: saját dalokat, magyar és angol nyelvű slágereket sajátos raggae-feldolgozásban. A koncertet a szervező Oroszlánkölykök csapat környezetvédelmi témájú rövid előadása előzte meg. Az 5 lejes belépőjegyből származó bevételt a diákok egy későbbiekben kiválasztott civil szervezetnek ajánlják fel.

straight up koncert from Szatmar.ro on Vimeo.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: