2013-05-05 19:58:09• hírek • Szatmar.ro

Jótékonysági koncert május 12-én a Filharmóniában

Jótékonysági koncert helyszíne lesz március 12-én, vasárnap délután a szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia. Három fellépő együttes, a Percution Duo, a Jazz Waves Trio és a  4ever band egy súlyosan beteg szatmári művésznek, Olar Ramona Iuliának próbál segítségére sietni.

Olar Ramona Iulia 1963. február 22-én született, Szatmáron élő festő- és költőnő. Két évvel ezelőtt egy ritka, súlyos betegség támadta meg: „Kétfázisú áttétes synovialis sarcoma" (sarcom sinovial bifazic metastazic). Ez egy rákbetegség, ami egy lábdaganattal indult, de már a tüdején is áttét van. Az állapota folyamatosan romlik, szinte már tehetetlen. Férje és 6 éves kisfia vele együtt szenvednek. Az orvosok nem sok jóval biztatják őket, egyetlen reményük a VOTRIENT nevű gyógyszer, amit külföldről tudnának beszerezni 4500 euróért havonta. A koncert célja, hogy a bevétellel hozzájáruljon ehhez az összeghez, mondta el Fisár Csaba, a rendezvény főszervezője.

Aki segíteni szeretne vagy csak egyszerűen szereti a jó zenét, az menjen el május 12-én, vasárnap a 19.00 órakor kezdődő koncertre. A belépő ára 15 lej, de ezen kívül az adományokat is örömmel fogadják a szervezők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: