2012-07-17 13:27:49• hírek • Póti Orsolya

Jótékonysági koncert a rászoruló gyerekek javára

A Szatmári Máltai Segélyszolgálat önkéntesei július 20-án jótékonysági koncertre invitálják a dzsessz, a reggae, a rock és retro zene kedvelőit és mindazokat, akik támogatni szeretnék egy nyári tábor megszervezését a rászoruló gyermek számára.

Idén is tábort szerveznének a Szatmári Máltai Segélyszolgálat önkéntes fiataljai a Szent József Ifjúsági Központot látogató gyerekeknek. A tábort egy jótékonysági koncert révén szerveznék meg, melyre július 20-án, délután 18 órától került sor a Szatmárnémeti Református Gimnázium udvarán.

A koncertre a belépőjegy - ami egyben tombolajegy is - 5 lejbe kerül. Az összegyűlt pénzből a szervezet önkéntesei a központot látogató, nehéz anyagi körülmények között élő családok gyermekeinek szerveznének tábort augusztus elején.

A pénteki jótékonysági koncerten fellép az Immanuel keresztyén dzsessz és rock együttes, a Sigla zenekar, a Str8 Up reggae-együttes, valamint a The Phoenix Generation, amely retro és alternatív rock zenével szórakoztatja a közönséget. A rendezvény keretében színpadra lép a Kölcsey Ferenc Főgimnázium néptánccsoportja is.

A tombolasorsolás keretében értékes nyereményeket osztanak ki a résztvevők között. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: