2014-08-04 14:36:23• hírek • Szatmár.ro

Jótékonysági koncert a gyerekek táboroztatásáért

A Máltai Segélyszolgálat önkéntesei jótékonysági koncertet szerveznek szombaton 20 órától a Downtownban.

Augusztus 9-én 20 órától kerül sor a Máltai Segélyszolgálat önkéntesei által szervezett jóékonysági koncertre, amelyen két szatmári zenekar lép fel, utána pedig buli lesz zárásig. Muresan Gabrieltől, a rendezvény egyik szervezőjétől megtudtuk: előbb a DØTS zenekar ad majd akusztikus koncertet, majd a The Phoenix zenekar játszik ismert szerzeményeket - a zenészek után pedig After Partyval fog zárulni az este.

De milyen céllal is szervezik a fiatalok ezt a jótékonysági koncertet? A céljuk, hogy a begyűlt pénzzel hozzájáruljanak egy tábor megszervezéséhez, amely augusztus 22 és 24 között lesz megrendezve Büdössáron. A tábor egyfajta jutalom annak a harminc leendő résztvevőnek, akik iskolaidőben rendszeresen látogatják a Szent József Ifjúsági Központot. Ide elsősorban szociálisan hátrányos helyzetű gyerekek járnak.

"Iskolaidőben hétvégénként nagyjából 150 gyermek jár a központ foglalkozásaira. A büdössári táborba 30 gyermeket fogunk elvinni, olyanokat, akik példás magaviseletűek és a tanulásban is az élen járnak" - magyarázza Muresan.

A jótékonysági koncertre a belépő csupán 5 lej, de természetesen lehetőség van nagyobb adomány átadására is. Ahhoz, hogy a tábort anyagi gondok nélkül megszervezhessék, hozzávetőleg 500 eurós összegre lenne szükségük a fiataloknak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: