2018-11-22 07:01:18• hírek • Bede Emőke

Jótékonysági koncert Nagy Norbert tenorral

Fotó: Nagy Norbert tenor Facebook-oldala
Fotó: Nagy Norbert tenor Facebook-oldala

Nagy Norbert tenor és a szatmári Rotary Club tagjai nagy szeretettel meghívják önt az immár negyedik alkalommal megrendezett jótékonysági koncertre, melynek helyszíneként az Északi Színház szolgál majd.

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy Nagy Norbert a karácsony közeledtével világhírű operákkal örvendezteti meg a szatmári közönséget, ezzel kifejezve elismerését és tiszteletét a város felé, ahonnan elindult. A tenor hangja által szeretne vidámságot, boldogságot és pozitív energiát csempészni a lelkekbe, hogy ezzel tegye teljessé az ünnep felemelő hangulatát.


Az est során több különleges meghívott is színpadra lép: Olaszországból városunkba érkezik Marco Podesta, Eleonora Podesta és Carla Mordan, valamint itt lesz Nagy Blanka is.


A rendezvény bevételéből a szervezők egy Holter-EKG vizsgálatot szolgáló készülékeket szeretnének vásárolni a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház kardiológiai osztálya számára, ezzel is támogatva azokat a betegeket, akik szívritmuszavarban szenvednek. A jótékonysági koncert 2018. december 15-én, 20 órakor kezdődik az Északi Színház előadótermében. Jegyeket elővételben a színház jegypénztárában lehet váltani, egy belépő ára 50 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: