2017-11-29 08:31:53• hírek • Szatmár.ro

Jótékonysági koncert Nagy Norbert tenorral

Egy nem mindennapi jótékonysági előadásra készül ezúttal is Nagy Norbert tenor énekes.

Rengeteg újdonsággal és egy varázslatos zenei élménnyel párosul Nagy Norbert már hagyományos nagysikerű teltházas jótékonysági Karácsonyi koncertje, melynek ezúttal is a szatmárnémeti Északi Színház biztosít helyet, december 19-én, 19:00 órai kezdettel. Az ünnepi hangulatról az énekes mellett számos vendégművész is gondoskodik. Mint például Aldo Blaga, Nagy Blanka valamint a Solemnis Kórus, Chis Maria vezetésével.


Azért, hogy ne csak az Északi Színházba, hanem otthonába is beköltözzön az ünnepi zene, Nagy Norbert külön erre az alkalomra készült Karácsonyi lemezével kedveskedik minden egyes személynek, aki  jegyet vásárol jótékonysági estjére.
 

A cd-ket ülőhelyük elfoglalásakor vehetik át, melyet a koncertet követően az énekes szívesen ellát kézjegyével és személyre szóló üzenettel. A lemez különlegessége abban rejlik, hogy teljes egészében Nagy Norbert bostoni, élő szimfonikus koncertjének felvételét tartalmazza, a Bostoni Szimfonikus Zenekar kíséretében. A közelmúltban tartott nagysikerű amerikai koncert hangfelvétele pedig most az Ön otthonában járul hozzá az ünnepi hangolódáshoz.


Jegyek 50 lejes áron, már válthatók az Északi Színház Horea úti jegyirodájában. Az ünnepi koncert bevételével a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház orvosi felszereléseit egy defibrillátorral bővítik

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: