2015-05-06 12:42:29• hírek • refszatmar.eu

Jótékonysági gospel-koncert a Láncos templom árnyékában

A Shirchadasj & Band gospelkórus jótékonysági turnéjának utolsó előtti állomása lesz pénteken 19 órakor Szatmárnémeti. A holland együttes 30 éve jár rendszeresen a Kárpát-medencébe, néhány év kihagyás után ismét ellátogat ide új produkciójával, melynek címe „Hazahoztál"

Magyarországi és erdélyi koncertek mellett Felvidéken és Kárpátalján is fellép az együttes. A koncertek ingyenesek, azonban az előadáson a kárpátaljai rászorulók megsegítésére adományokat gyűjtenek, amelyekkel a Magyar Református Szeretetszolgálat folyamatos kárpátaljai segítségnyújtását támogatják.

Bert Leeuwis a Shirchadasj karnagya és produkciós vezetője elmondta „Hollandiában is figyelemmel kísértük az ukrán-orosz konfliktus alakulását. Nagyon örülünk annak, hogy jótékonysági turnénkkal támogathatjuk a térség rászorulóit, valamint egy koncerttel is megajándékozhatjuk őket Beregszászban."

A Shirchadasj & band együttes Isten szeretetéről, az élet nehézségeiről és a problémák legjobb megoldási lehetőségéről énekel, mindezt hol komolyzenei, hol modern aláfestéssel. A minőségi fény- és hangtechnika elmaradhatatlan kelléke a csaknem kétórás koncertnek.

Azoknak is megéri eljönni a koncertre, akik változatos, könnyed zenei stílusra, elgondolkoztató szövegre és művészi előadásmódra vágynak egy egész estét betöltő koncerten, a közönségre igazi lelki felfrissülés vár.

A Shirchadasj & Band a turnéja során Marcelháza, Budapest, Rozsnyó, Kisvárda, Beregszász és Lónya után lép fel Szatmárnémetiben. Jó idő esetén a Láncos templom melletti Kálvin János Gyülekezeti Ház udvara adna helyet az eseménynek, ha esni fog az eső, akkor a koncert benn lesz az imaházban. Nagy szeretettel hívnak és várnak mindenkit a szervezők. Különleges élmény lesz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: