2012-02-18 11:26:46• hírek • Póti Orsolya

Jótékonysági gálát rendezett a Lions Klub

Idén is megrendezte jótékonysági akcióját a Szatmárnémeti Lions Klub, melynek során a cukorbeteg gyermekeken segítenek. A gálára péntek este került sor a Miortita Étteremben.

A Szatmári Művészeti Iskola és az Alkotóház Képzőművészek Egyesülete is támogatta azt a jótékonysági gálát, melyet a Lions Klub szervezett a cukorbeteg gyermekek megsegítése érdekében. Az iskola és az egyesület különféle képzőművészeti alkotásokat ajánlottak fel, amelyre licitálhattak a gálán résztvevők.

A rendezvény este 20 órakor vette kezdetét köszöntőbeszédek sorozatával, majd táncbemutatóval. A gála keretében a szatmári Inedit Divatház is bemutatta elegáns női és férfi ruhakollekciójának egyes darabjait, amelyet a jelenlévők akár meg is vásárolhattak, mindezzel támogatva a Lions Klub jótékony célját. A modellekre elsősorban az elegancia, a nemesség és a luxus volt a jellemző.

Tolmács József, a Lions Klub szatmárnémeti egyesületének elnöke elmondta, különösen büszke arra, hogy a Szatmári Alkotóház Képzőművészek Egyesülete és a Művészeti Iskola is képviseli magát a gálán, hiszen a felajánlott alkotások az előző évhez hasonlóan, idén is nagy segítséget nyújtanak.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: