2017-04-13 15:56:00• hírek • Szatmár.ro

Jótékonysági gálaest a 15 éves Reménysugár program támogatására

A Hans Lindner Alapítvány április 19-én 19 órától tart jótékonysági estet - a bevételből a daganatos betegségben szenvedő gyerekeknek szervezett élmény-programokat finanszírozzák.

A Reménysugár Program immár 15 éve segíti a Szatmár megyei daganatos betegségben szenvedő gyerekek gyógyulását. Nem csak a gyógyszerek beszerzésében, a szülőknek a kolozsvári szálláshely biztosításában nyújtanak segítő kezet, hanem a különböző élmény-programokkal – táborok, kirándulások vagy öröm-autózás – járulnak hozzá, hogy a gyerekek pár pillanatra megfeledkezzenek a betegségről, vagy a kezelés nehézségeiről.

Ennek jegyében április 19-én 19 órai kezdettel jótékonysági gálaestet tart a Hans Lindner Alapítvány az Északi Színház előadótermében. Ingyenesen helyet foglalni is az Északi Színház pénztárában lehet, a rákbeteg gyerekek élmény-programjainak megvalósítására adakozni pedig vagy a helyszínen, vagy pedig a RO68 BACX 0000 0300 0773 6002, „UniCredit” Bank számlaszámra lehet.

A gálaesten fel fog lépni Török Szilvia szopránénekesnő, a Kolozsvári Magyar Opera társulatának tagja, az Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum Voces kórusa, a Royal Dance táncosai. Vidám perceket okoznak majd az Északi Színház ImproStim csapatának tagjai és a szatmáriak legnagyobb örömére újra színpadra lép a szatmári Beatles-banda, a Nagy Csongorból, Rappert Vencz Gáborból, Péter Attila Zsoltból és Cserey Csabából álló Beatles Forever formáció.

Az est műsorának egyik fénypontja a budapesti Fairy Tales ír sztepptánc-csoport fellépése lesz. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: