2015-11-19 13:17:35• hírek • Szatmár.ro

Jótékonysági estet tart a Református Gimnázium

Szombaton, november 21-én 18 órától az iskola dísztermében lép fel az oktatási intézmény apraja-nagyja.

Idén is tart jótékonysági estet a Szatmárnémeti Református Gimnázium és ahogy a tavalyi évben, most is az oktatási intézmény új épületének a fejlesztésére, a fűtésrendszer modernizálására gyűjtenek.

A szombati a sorban a negyedik ilyen típusú jótékonysági rendezvény lesz. Ragaszkodnak a hagyományokhoz, a kulturális műsor részeként szinpadra fog lépni az iskolában tanuló diákok apraja-nagyja. Lesz néptánc, népzene, mesemondás, szavalat, fellép az iskola kórusa és a legtehetségesebb diákok is megmutatják, hogy mit tudnak. Ezt követően a Láncos-templom gyülekezeti termében, az új Kálvin-teremben lesz a díszvacsora.

A műsor és a vacsora során összegyűlt adományokból az iskola új épületszárnyának a fűtésrendszerét modernizálják - tudtuk meg Szilágyi Éva igazgatónőtől. Az épület egyre több termét használják, oda járnak az előkészítősök, elsősök, másodikosok, harmadikosok és negyedikesek, valamint két kilencedikes osztály is. Itt alakítanak majd ki egy zenetermet is, ahol citeraoktatás indul és ebben az épületrészben lesznek a nyelvkabinettek is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: