2013-05-07 13:37:21• hírek • Póti Orsolya

Jótékonysági estet szervez a Stea Egyesület

A Dinu Lipatti Filharmónia ad otthont május 8-án a Szatmárnémeti Stea egyesület kampánybemutató rendezvényének, melynek keretében koncertekre, előadásokra és divatbemutatóra kerül sor.

Egy hónappal ezelőtt „11 mosoly - Felhívás a lelkednek" címmel indított kampányt a Szatmárnémeti Stea Egyesület, amely az utcán élő gyerekeket és fiatalokat hivatott támogatni. Az egyesület legújabb akciójának lényegét és célját május 8-án ismerteti meg az érdeklődőkkel a Dinu Lipatti Filharmóniában megrendezésre kerülő jótékonysági rendezvény keretében.

A szerda este 18.30 órától kezdődő rendezvény színes programokkal várja az érdeklődőket. Egy divatbemutató keretében megtekinthető lesz Filomena Finta, a 2003-as Miss Romania győztesének első estélyi ruha kollekciója, Tavi Bud és Sorin Balaj folkdalokkal szórakoztatja a közönséget, valamint Vastag Teodora énekesnő is fellép Corina Savian zongoraművésznő kíséretével. Ezenkívül Street Dance bemutatóra is sor kerül a Stea Egyesület kedvezményezettjeinek előadásában, valamint fellépnek az egyik szatmári táncklub versenytáncosai is.

Filomena Finta egyébként az elmúlt években sok rászoruló családot és gyermeket támogatott szeretetcsomagokkal. Jelenleg a divattervezői szakmát kóstolgatja és ideális lehetőségnek tartja első kollekciója bemutatását a jótékonysági rendezvény keretében.

A szórakoztató programok mellett a Stea Egyesület vezetői bemutatják legújabb kampányukat, amelynek keretében december 31-ig különféle akciókkal és rendezvényekkel hívják fel a lakosság figyelmét a szatmári utcagyerekek megrázó történetére és arra, hogy ők is képesek társadalmunk nélkülözhetetlen részévé válni.

A Stea Egyesület arra kéri a lakosságot, hogy támogassa az „utcagyerek-jelenséget" megszüntetni igyekező kampányt, akár önkéntességgel, akár étel- és/vagy pénzadománnyal, akár munkahelyek biztosításával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: