2012-11-15 13:27:47• hírek • Póti Orsolya

Jótékonysági est egy új gyermekotthon javára

November 18-án, vasárnap a „Szent Tatiana" Gyermekotthon javára szervez jótékonysági estet a Szatmári Művészeti Iskola és partnere, a „Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului" Egyesület.

Karitatív céllal szervez bált a Szatmári Művészeti Iskola és a szatmárnémeti „Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului" Egyesület a „Szent Tatiana" nappali gyermekotthon javára. Az új gyermekközpont a 15. lakónegyedben, a Balcesu-Petőfi Általános Iskola környékén található régi kazánház helyén létesül majd.

A „Fénysugár" címmel megrendezésre kerülő bálnak november 18-án, vasárnap délután 16 órától ad otthont a Romatic étterem. A rendezvény keretében bemutatkozik a nonprofit egyesület, majd a Művészeti Iskola diákjainak zenés műsorára kerül sor. A műsort követően fából készült és üvegre festett ikonok kerülnek árverezésre - a befolyó összeg a gyermekotthon berendezésének költségeit fedezné.

A licit után további előadások - folkzene és táncbemutatók - várják a közönséget, majd az XXL együttes és Deac Mircea szórakoztatja a jelenlevőket. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: