2011-05-12 16:24:17• hírek • Szatmár.ro

Jótékonysági est a tornateremért

Jótékonysági estet szervez a szatmárnémeti Református Gimnázium, amellyel a szatmáriak a régi tornaterem felújítási munkálatait támogathatják.

A május 20-án, délután hat órakor kezdődő rendezvény keretében a tanintézmény diákjainak gálaestjét - verses, zenés és táncos produkcióit - tekinthetik meg az érdeklődő, segítő szándékú szatmáriak - tájékoztatott Ilonczai Zsombor, a Református Gimnázium iskolalelkésze.

Az est köszöntőkkel indul, majd ünnepi műsor következik: népdalcsokor az iskola diákjainak előadásában - felkészítő Mátyás Erika zenetanárnő -, az V. osztályosok jelenetet adnak elő „Hogyan terjed a pletyka?" címmel - felkészítő Kun Noémi osztályfőnök -, néptáncol a gimnázium tánccsoportja - felkészítő Póti Eduárd és Szarvas Károly -, román nyelvű előadás keretében Vasile Alecsandri „Chiriţă în Provinţie" művét adják elő a diákok - felkészítő Talvac Diana -, a Loga Dance tánciskolába járó refis diákok latin táncokat adnak elő, a X. B osztály szatmári költők verseiből ad elő egy csokorra valót - felkészítő Vass Mária -, a gála pedig a Református Gminázium alsótagozatos osztályainak és Szatmári Református Egyházmegye egyesített kórusának előadásával zárul, amelyet Higyed Gyöngyi vezényel.

A hat órakor kezdődő gálaest bevételét, amelynek a Milotai Nyilas István díszterem ad otthont, a 100 éves tornaterem felújítási munkálataira fordítják.

„Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a gálaestre" - mondta Ilonczai Zsombor.

Felújítják a Református Gimnázium tornatermét


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: