2018-04-24 11:46:29• hírek • Szatmár.ro

Jótékonysági előadásra hív a Harag György Társulat

A Harag György Társulat április 29-én 19 órai kezdettel jótékonysági előadásban játssza a Család ellen nincs orvosság című fergeteges vígjátékot az Északi Színház színpadán. Az előadás bevételeivel a társulat egy súlyos beteg színészének, örökös tagjának a gyógykezelését támogatja.

„Van az a pillanat, amikor az embernek döntenie kell: vállal egy nagy botrányt, ami a karrierjét és családi életét is veszélyeztetheti, vagy kisebb-nagyobb hazugságokkal próbál kimászni a bajból. David Mortimer professzor életének legfontosabb konferencia-beszéde előtt feltűnik a rég nem látott szeretője és annak 18 éves fia, egykori szerelmük gyümölcse. A professzor pedig a második lehetőség mellett dönt: füllent, hazudik, magyaráz és kimagyaráz, így kerül egyre bonyolultabb helyzetbe. A kórház orvosi szobájában kitör a káosz, a félreértések sorozatát pedig átöltözések vagy éppen rossz tomporba beadott nyugtatóinjekciók súlyosbítják. A nézők eközben felhőtlenül szórakoznak...”
 

Az előadás szereplői Nagy Csongor Zsolt, Bodea Tibor, Bogár Barbara, Márkó Eszter m. v., Rappert-Vencz Gábor, Méhes Kati, Péter Attila Zsolt, Orbán Zsolt, Moldován Blanka, Frumen Gergő, Bessenyei István és Keresztes Ágnes.
 

Az előadásra jegyek az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában kaphatók minden hétköznap 10 és 17 óra, szombatonként pedig 10 és 13 óra között, illetve előadás előtt egy órával a helyszínen. További tájékoztatásért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mail címen lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: