2009-11-09 13:00:48• hírek • Ferenczi Noémi

Jótékonysági Batyus Bál

Jótékonysági Batyus Bálra készül a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont Szülőegyesülete. A bevételből az iskola dísztermének hangosítását szeretnék megoldani.

Nem újdonság, hogy a Hám János Iskolaközpont szülői közössége is szeretne hozzájárulni a diákok modernebb környezetben való tanulásához, ugyanis most újabb gyűjtési akcióra készülnek. Legutóbb az iskola tornatermének felújítására gyűjtöttek, illetve a Hám János óvoda játszóterének felszerelésében is igyekeznek kivenni részüket.

Az iskolaközpontban, egyébként, hagyományosnak számít a november végén megrendezésre kerülő szülőbál. A tavalyi rendezvény teljes bevételét a tornaterem felújítására költötték. Az idei batyus bálon a díszterem hangosítására szerveznek gyűjtést. A bálnak ezúttal is, mint minden évben, a Szent Alajos Konviktus fog otthont adni. A mulatság este nyolc órakor kezdődik és hajnali három óráig tart, a belépő pedig 15 lejbe kerül.

A résztvevők a batyujukban hozott elemózsiából összeállított svédasztalról fogyasztják majd el közösen a vacsorát, majd pedig vidám jelenetek, vetélkedők szórakoztatják az egybegyűlteket, emellett, aki szeretné tombolán teheti próbára szerencséjét. A tombolasorsolásra este fél tizenegykor kerül sor.
A jegyek elővételben az iskola titkárságán válthatók illetve a helyszínen. Azok a szülők aki nem kívánnak vagy nem tudnak részt venni a bálon, átadhatják adományaikat a tanítóknak vagy osztályfőnökök.


Remek hangulat volt a tavalyi szülőbálon
Remek hangulat volt a tavalyi szülőbálon


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: