2008-11-18 14:16:43• hírek • Szatmár.ro

Jótékonysági batyus bál

November 21-én, pénteken, jótékonysági bált szervez a szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközpont Szülőegyesülete. A befolyt összegből az iskola tornatermét szeretnék felújítani.

A jótékonysági bál keretében a szervezők az iskola diákjainak szüleit szeretnék megszólítani, illetve adakozásra felkérni. A batyus bálra a Szent Alajos Konviktusban kerül sor este 7 órai kezdettel. A rendezvényből befolyó összegből az iskola tornatermét szeretnék felújítani.

A résztvevők érkezése után köszöntő beszédek következnek, melyet a batyukból elővarázsolt finomságok elfogyasztása követ majd svédasztal fomájában. A tanári kar is aktívan részt vesz a programban, ugyanis 9 órától vidám jeleneteket adnak majd elő, reményeik szerint sok kellemes percet szerezve ezzel a jelenlévőknek.

Ezután tanár-szülő vetélkedőre kerül majd sor, mely után a felhőtlen szórakozásé lesz majd a főszerep. A tombolahúzásra éjfél körül kerül sor. Ezt követően pedig az osztályok közötti vetélkedő fog lezajlani.

A szervezők szeretettel várnak minden szülőt. Aki részt szeretne venni a rendezvényen, az iskola titkárságán, valamint a helyszínen válthat jegyet. Egy jegy ára 20 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: