2008-05-14 13:16:50• hírek • Szatmar.ro

Jótékonysági bál az autista gyerekekért

 A Szent Benedek Autistákért Egyesület jótékonysági bált szervez, a beteg gyerekért.

A Szent Benedek Autistákért Egyesület jelenleg 24 autista gyerekkel foglalkozik Szatmárnémetiben. Azon kívül, hogy speciális egyénre szabott kezelési módszerekkel segíti a beteg gyerekeket, egy Jótékonysági bált is szervez számukra.

A Jótékonysági bálra május 16-án pénteken, a Johann Ettinger Német Líceumban kerül sor 19 órai kezdettel, ahová városvezetők, politikusok üzletemberek is hivatalosak. Az estet kulturális és szórakoztató programokkal színesítik. A résztvevőket gyereknéptánc előadással, Nagy Csongor színművész produkciójával és egyéb kulturális programokkal várják. A bál zárásaként a szatmárnémeti The Underskies együttes is bemutatkozik.

A Jótékonysági bálon való részvétel ingyenes, azonban akik támogatni szeretnék az alapítvány tevékenységét felajánlhatják adományaikat a helyszínen.

A Szent Benedek Autistákért Egyesült az adományokat pedagógiai felszerelések, illetve kezelési módszerekhez szükséges eszközök vásárlására kívánja fordítja, amely lehetővé teszi az autista gyerekek kényelmesebb és biztonságosabb környezetét a Szent Benedek Központban.

P.A. 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: