2010-11-09 16:56:04• hírek • Szatmár.ro

Jótékonysági bál Túrterebesen

Szombat este bált rendeznek a túrterebesi kultúrotthonban.

Túrterebesen régi hagyománynak számít a jótékonysági célból szervezett mulatságok szervezése. Több éven át tűzoltóbálnak hívták az ősszel megtartott eseményt, amelynek bevétele az önkéntes tűzoltó alakulat bevételeit gazdagította. Miután a helyi önkormányzat pályázatot nyert új óvoda építésére, a jótékonysági bál megrendezésében a legkisebbek tanintézménye is szerepet vállalt: az évek során befolyt pénzösszegekből vásároltak új búrotokat, szőnyegeket az óvoda számára.

A lebontot régi óvoda helyén tavasszal játszóteret szeretne kialakítani a polgármesteri hivatal: ennek a támogatására szervezik a szombati rendezvényt.

- A helyi önkormányzatok kezét nem csak a gazdasági válság és a megszorítás-sorozat köti meg, hanem az is, hogy le van blokkolva a felszerelések, tartozékok vásárlása - ily módon kizárólag adományokból tudjuk beszerezni a hintákat, csúszdákat - nyilatkozta portálunknak Koczán Levente, a község polgármestere.

A batyubál 20 órakor kezdődik, a beléptidíj 10 lej, egy tombola 3,3 lejbe kerül majd, a nyereményeket helyi cégek fogják felajánlani.A zenét egy új helyi együttes szolgáltatja.


Tavaly is nagy buli volt a batyus bál
Tavaly is nagy buli volt a batyus bál


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: