2018-12-12 12:29:39• hírek • Közlemény

Jótékonysági Karácsonyi Vásár a Református Gimnáziumban

A Szatmárnémeti Református Gimnázium, a Szatmárnémeti Máltai Szeretetszolgálat, a RED Diáktanács és a Szatmárnémeti Református Gimnázium önkéntes csoportja közös szervezésében második alkalommal kerül sor a Jótékonysági Karácsonyi Vásár megszervezésére.

A karácsonyi hangulatról a színpadon fellépő diákok énekei gondoskodnak majd. Az iskola minden osztályának és a Máltai Szeretetszolgálatnak is lesz egy standja, melyeknél különböző finomságokat és kézműves tárgyakat vásárolhatnak meg a látogatók. Bográcsot is készítenek a szervezők, melyből a helyszínen fogyaszthatnak a karácsonyi vásározók.

 

A Vásár ideje alatt a gyerekek külön programokon vehetnek részt, míg a szülők az udvaron töltik az idejüket. A kicsik a Máltai Szeretetszolgálat jóvoltából felállított légvárban játszhatnak és a tornateremben kézimunkás foglalatosságra is lehetőségük lesz.

 

Az est bevételét a szervezők karitatív célokra fordítják. Minden kedves érdeklődőt szeretettel hívnak és várnak a december 18-án, kedden délután 16 órától kezdődő eseményre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: