2009-05-17 17:14:11• hírek • MTI

Jótékonykodó hírességek

Bill Clinton volt amerikai elnök, Eva Longoria Parker színésznő, Kate Perry popénekesnő és sok más híresség részvételével, tizenhetedszer rendezték meg szombat este Bécsben a Life Ballt, az AIDS elleni küzdelmet támogató jótékonysági bált.

A patinás városháza előtti téren megtartott nyilvános megnyitóra és gálára mintegy tízezer néző gyűlt össze.
Az idei bálon a színpompás, sokszor bizarr díszletek és kosztümök a vízhez és a tenger alatti világhoz kötődtek. A látványosságot azonban nem csak ez jelentette, hanem a gálát követő bálra érkező számos hazai és külföldi sztár is.

 

Mintegy négyezren váltottak jegyet az estélyre, a vendégseregben ott volt például Pamela Anderson amerikai színésznő, Amber Valletta modell és a "Topmodell leszek" című tehetségkutató műsor osztrák változatának győztese, Larissa Marolt is.
Bill Clinton 2002-ben létrehozott magánalapítványa révén maga is részt vesz az AIDS elleni küzdelemben. A volt amerikai elnök saját bevallása szerint fennállása óta kétmillió embernek segített az alapítvány. A Life Ball 100 ezer dollárral (74 ezer 200 euró) járó díját a Clinton-alapítvány egyik kutatójának, Trevor Peternek ítélték oda az idén.
Egy másik amerikai AIDS-alapítvány, az "amfAR" képviselőjeként volt jelen a rendezvényen Eva Longoria Parker, a Született feleségek című amerikai filmsorozat egyik főszereplője.
A Life Ball (Az élet bálja) jótékony célra fordított bevétele minden évben több mint egymillió dollár.


A népszerű színésznő, Eva Longoria is részt vett a bálon
A népszerű színésznő, Eva Longoria is részt vett a bálon


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: