2010-10-29 19:17:23• hírek • Póti Orsolya

Jótékony Heelloween Party

Idén is mikuláscsomagokkal lepi meg a gyerekeket az Eagle Bikers Motoros Klub. Az ehhez szükséges összeget a motorosok egy Halloween party megszervezésével gyűjtik majd össze, a résztvevők adományait jótékony célra fordítják.

Amint tudjuk, az Eagle Bikers Motoros Klub nem először próbál segíteni az árva gyerekeken. A motorosok több alkalommal is szerveztek olyan karitatív jellegű rendezvényeket, melyek által a különböző árvaházakban élő gyerekeknek szereztek örömöt.

Mikulás napján ismét szeretnének mosolyt csalogatni a kicsik arcára, ezért csomagokkal lepik meg őket. Az ajándék csomagok beszerzéséhez eszükséges összeget  egy Halloween partyn gyűjtik össze a résztvevők adományaiból.

 

Október 30-án, szombat este 20 órától a motorosok a Iulia Pizzériába, a Fabricii utca 2. szám alá várnak mindenkit a fergeteges Halloween partyra, ahol több meglepetés is vár az érkezőkre. A belépés ingyenes, azonban a jótékonykodók egy urnába tehetik adományaikat, melyből ajándkcsomagokat vásárolnak a gyerekeknek. 

"A tavalyi rendezvényen mintegy 300 személy vett részt, és az ajándékcsomagokra 1.800 lej gyűlt össze. Nem csak az árva gyerekeknek jutott ajándék, hanem a város parkjában is osztogattunk csomagokat a gyerekeknek Mikulás estéjén. - mondta el Béres Zoltán a klub egyik tagja.

A buliból a tombolák és a  vetélkedők sem maradhatnak ki. Lesz sörivó- és pizzaevő verseny, valamint az aki a legjobb jelmezt ölti magára oklevélben és nyereményekben részesül.  A bulizni vágyók a helyszínen a többi meglepetést is megismerhetik egy igazi jótékony Halloween Buli keretén belül.



Tavaly Halloweenkor is a gyerekekért gyűltek össze
Tavaly Halloweenkor is a gyerekekért gyűltek össze


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: