2008-02-04 17:11:39• hírek • Szatmar.ro

Négy előadást tart Szatmár megyében Éles István humorista

eleskSzatmár megyében turnézik Torgyán József "Magyar hangja", a közismert humorista.
eles

Február 21-én veszi kezdetét Éles Istvánnak, az ismert magyarországi humoristának négy előadásos Szatmár megyei turnéja. A közkedvelt parodista, hangutánzó és kabarészerző első előadását a Nagykárolyi Városi Színházban tartja, 21-én, csütörtökön 19 órai kezdettel, a turné folytatásában pedig február 23-án, szombaton a szatmárnémeti Északi Színházban lép fel 17 és 19 órai kezdettel, turnéja pedig a 24-én, a csanálosi kultúrházban 15 órakor kezdődő előadásával ér véget.

A látszerésznek tanult humoristát valószínüleg hiábavaló lenne bemutatni a szatmári olvasóknak, hiszen a Szeszélyes Évszakokból, a Rádiókabaréból vagy a Mikroszkóp Színpad kabaréinak televíziós közvetítéseiből mindenki ismerheti. A Humorista felejthetetlen „műsorszáma” volt Torgyán József zseniális kiparodizálása, de a több száz hang tulajdonosának mondott művész torkából könnyen elővarázsolja Kabos Gyula, Latabár Kálmán, Orbán Viktor vagy éppen Hofi Géza hangját is.

Természetesen ezek a paródiák sem fognak kimaradni a nálunk is bemutatásra kerülő „A duzzogó népet szolgálom” című zenés kabaréből, melyben a humorista eddig legjobb paródiái bemutatása mellett arra is vállalkozik, hogy egy „Önök kérték” műsorszám keretei belül teljesítse majd a szatmári közönség kívánságait.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: