2009-10-15 12:28:29• hírek • Parajdi Andrea

Jönnek a Showder Klub dumagépei

Szatmárnémetiben érkeznek a Showder Klub dumagépei: Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán és Beliczai Balázs az Északi Színházban mutatkoznak be.

A humor kedvelőinek egy ideje már nélkülözniük kell az RTL Klub nagysikerű Showder Klubját. A műsor eddig a legnagyobb népszerűségben három évadot élt meg, hamarosan azonban a negyedik szériát is nyomon követheti a nagyközönség. Addig is a szatmárnémetieknek nem kell a csatornák között kapcsolgatniuk, ha úgy Istenigazából megmozgatnák a rekeszizmaikat. A Business Transaction szervezésében a Showder Klub nagyágyúi közül hárman is városunkba érkeznek, hogy október 23-án, 19 órai kezdettel az Északi Színház színpadjáról nevettessék meg a poénokra fogékony közönséget.

Kőhalmi Zoltán, Kiss Ádám és Beliczai Balázs neve bizonyára sokaknak ismerősen hangzik. Ha a humoristák eddig a helyieket más pódiumról nem is, de a Showder Klub emelvényéről jónéhányszor már derült hangulatra bírták. A műsorból megismert közvetlen és laza magatartást ezúttal is magukra öltik a fiatalok, s tabuk nélkül így feszegetik majd saját életük különös pillanatait, a magyarországi celebvilág kimagasló személyiségeinek legújabb (le)szerepléseit, és a legszaftosabb közéleti témaköröket.

Ha nem akarsz lemaradni az ősz leghumorosabb előadásáról, és testközelből is szemügyre vennéd a merész komikusokat vásárolj jegyet időben az Északi Színház jegypénztárában hétköznapokon 10 és 17 óra között. A belépőjegy 30 lejbe kerül.


Beliczai Balázs, Kiss Ádám és Kőhalmi Zoltán  városunkban lépnek fel.
Beliczai Balázs, Kiss Ádám és Kőhalmi Zoltán  városunkban lépnek fel


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: