2008-01-07 10:50:32• hírek • István Löchli

Már Romániában is kapható az Apple iPod touch modell

 Az iPod touch egy új mérföldkő a zenelejátszók történelmében, egy teljesen új generáció.

Már Romániában is kapható az Apple iPod touch modell, mely érintésérzékeny képernyőjén az iPhone telefon forradalmian új felhasználói felületét biztosítja a zene és videók kereséséhez, lejátszásához.


Az iPod touch Wi-Fi hálózati illesztőt is tartalmaz, az iPod zenelejátszók között először, melynek segítségével három új alkalmazás is elérhetővé válik: a Safari web-böngésző, a Google keresője és az Apple speciális szoftvere YouTube klipek lejátszásához. Az Apple új iTunes Wi-Fi szolgáltatása segítségével pedig lehetővé válik új dalok és albumok megvásárlása bárhonnan, számítógép nélkül is. Az új iPod touch csupán 8 mm vastag.

"Az iPod touch egy új mérföldkő a zenelejátszók történelmében, egy teljesen új generáció, mely számtalan új szolgáltatást tesz először elérhetővé, mint például az érintésérzékeny képernyőre épülő felhasználói felület és a Wi-Fi hálózatok," mondta Steve Jobs, az Apple elnök-igazgatója. "Elképed majd, aki meglátja, hogy milyen vékony, és mégis mennyit tud."

Ragyogó, 3,5"-es szélesvásznú képernyője alkalmas klipek és YouTube és iTunes videó tartalom lejátszására is. A nagy képernyő a Cover Flow használatát is megkönnyíti, valamint élvezetesebbé teszi a fényképek és weblapok böngészését is. Az iPod touch beépített fényérzékelője önműködően szabályozza a képernyő fényerejét a környezeti fényviszonyok függvényében.


A Safari, a mobil eszközön elérhető legkorszerűbb web-böngésző segítségével eredeti minőségükben lehet a weblapokat megtekinteni, részleteket akár kinagyítva, a más mobil eszközöktől megszokott korlátok nélkül. A Safari web-böngésző a Google és a Yahoo! kereső moduljait is integráltan tartalmazza. Az Apple egyedülálló YouTube programja pedig Wi-Fi hálózatokon keresztül bárhonnan lehetővé teszi a klipek nézegetését. Romániában január 1-től a nagyobb bevásárlóközpontokban már kapható az Apple iPod touch, így Szatmárnémetiben is megközelítőleg 1700 lej értékben.
 

Az iPod a világ legnépszerűbb digitális zenelejátszó-családja, különböző változataiból már több mint 100 millió talált gazdára. Most az Apple egy teljesen új modell-családot mutatott be, öt új színben elérhető új iPod shuffle modellekkel, akár 40.000 dal tárolására képes új iPod classic változatokkal, a már videó lejátszásra is felkészített iPod nano modellekkel, valamint az érintésérzékeny képernyővel felszerelt, forradalmian új iPod touch változattal. Az iPod tulajdonosok már több mint 4.000 különböző kiegészítő közül választhatnak, valamint az újonnan piacra kerülő gépjárművek egyre nagyobb hányada is gyári opcióként kínál csatlakozási lehetőséget az iPod számára.

{youtube}kj0UZjrSVLA{/youtube} 
 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: