2008-03-08 21:40:07• hírek • Szatmár.ro

Bíró Ica perel: "Mit képzel Norbi, hogy így aláz engem?!"

nbiroica1Úgy tűnik, korántsem ért véget a csata Bíró Ica és Schobert Norbi között!

Az update-módszerével hódító Schobert Norbi és a több, mint tíz éve a pályán levő  Bíró Ica valaha jó barátságban voltak: együtt tornáztak. A gyümölcsöző munkakapcsolat azonban, úgy tűnik, már a múlté...

Ica úgy véli, őt Norbi már többször, sokféleképpen megbántotta, de a gyufát azzal húzta ki, hogy megkérdőjelezte szakmai hozzáértését. Norbi szerint ugyanakkor semmiféle "affér" nincs kettejük között.

Ica szerint a fitneszguru azzal vádolta őt, hogy nyolc éve nem csinál semmit, csak egy könyvet írt. Norbi szerint mindez nem így hangzott el, ő csupán azt mondta, hogy "Ica egy könyvet írt".

A Schobert család feje mindenesetre békülni akar Icával, még egy gyönyörű fehér liliomcsokrot is csináltatott neki. Azt jelképezve, hogy - mivel ez az ártatlanság virága - nem érzi hibásnak magát. A fitneszlady örült a szép ajándéknak, nem haragszik, de azt nem ígérte meg, hogy annyiban hagyná a történteket. Hárommillió forintot követel személyiségi jogi per keretében Norbitól.

Ica a Koffeinmentes vendégeként kifejtette, hogy kettejük ügye Norbival a régmúltba nyúlik vissza. Nem haragszik ő, de besokallt. Véleménye szerint Norbinak át kéne gondolnia, miket nyilatkozik róla.

"Évek óta ócsárol engem, miközben én mutattam be őt az első kazettámon - panaszkodott Ica - Hat nappal a forgatás előtt ismerkedtünk meg. Nekem volt egy programom a szülésem után, aerobikgyakorlatok, ezt adtam ki kazettán. Az első 12 percben volt szükségem segítségre. Egy profit akarta magam mellé, ő volt Norbi. Nagyon lelkes fiatalember volt, szerepelni akart, én pedig rábólintottam."

Bíró Ica elmondta: Norbi leginkább azzal sértette meg, hogy úgy állította be a dolgokat, mintha ő csinálta volna Ica programját. "Felháborító, és hazugság. Erre alapozta a karrierjét? - jelentette ki a fitneszlady. - Megírtam ezt a közel ezeroldalas könyvet, a megújulás-programomról. Van 9 kazettám, egy évig építettem a klubom, ahol most is dolgozom. Norbi kétségbe vonta, hogy valamit is letettem az asztalra."

Ica elmondta, hogy természetesen próbálták már megbeszélni a dolgaikat szemtől-szemben. Norbi megkérdezte, miért haragszik rá. Bocsánatot is kért, de nem állt le. Majd nem sokkal később Ica az újságokban ismét a róla szóló kritikákat olvashatta... Az egykori metál lady szeretne végre pontot tenni kettejük ügyének végére.

"Egyetlen dolog számít, Norbi fejezze be a mocskolódást - szögezte le. - Lehet, hogy a hárommillió kártérítéstől jobban fogom érezni magam, de ez igazából nem a pénzről szól. Az elvekről. Nem gondoltam arra, hogy hálás lesz nekem, de ez tényleg sok. Bárhol ki lehet nyitni könyveit, megnézni a nyilatkozatait: mit képzel magáról, hogy így aláz engem?" - tette fel a kérdést Bíró Ica.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: