2009-10-20 14:42:47• hírek • Blikk.hu

Jön a harmadik trónörökös Norbiéknál

A házaspár régóta tervezte a harmadik babát, és minden jel arra utal, hogy áldott állapotban van a fitneszkirálynő.

Ciklusa három hete késik, érzi szervezetében a változást, de még nem akarják elkiabálni a jó hírt, mert a tegnapi ultrahangvizsgálat nem mutatott egyértelmű eredményt. Norbiék mindig is nagy családra vágytak, de nemcsak ők, hanem lányuk és kisfiuk is szeretnék, ha kistestvérük születne.

- Hónapok óta mondogatja Lara és Norbika is, hogy milyen jó lenne ha jönne egy öcsi vagy egy hugica - árulta el a fitneszguru. - Biztosítottak róla, hogy nagyon fogják őt is szeretni, mint ahogyan egymást is nagyon imádják. Rékával úgy gondoljuk: akár ikrek is jöhetnek, minél több gyermek van egy családban, annál nagyobb a boldogság.

Egy gyermek születése az élet legnagyobb ajándéka! Amikor az egész napos hajtás után hullafáradtan hazamegyek, a kocsiban még tele a fejem az ügyesbajos dolgokkal, de amikor meglátom Lara és Norbi csillogó szemét, átölelem őket, játszunk egy nagyot, megszűnik a világ.

Amikor Rékának már második hete késett a ciklusa, még kicsit félve, de boldogan újságolta szerelmének. Norbi szinte repült a boldogságtól, legszívesebben még a széltől is óvná várandós párját. Éppen ezért a Sztárral szemben forgatásán azt kérte a szerkesztőktől, hogy az autós focit, amiben ütközni kell, hadd csinálja ő, akkor is, ha a feleségére osztották.

 

A cikk további része a www.blikk.hu honlapon olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: