2012-05-30 08:43:58• hírek • Blikk.hu

Jön a harmadik gyerek VV Fecóéknál

VV Fecó (28) felesége kisbabát hord a szíve alatt, aki várhatóan az év végén vagy jövő év elején érkezik a családba.

- Nagy most a boldogság nálunk! Bár bevallom, Angéla igencsak kétségbeesett attól, hogyan is tudjuk majd felnevelni ezt a gyereket. Sokat gondolkoztunk, de végül arra jutottunk, ahol van hely két csemetének, ott akad háromnak is, és persze bízunk abban, hogy a két kisfiunk mellé kislánnyal ajándékoz meg minket a sors - mondta a Blikknek VV Fecó, akinek ez azért is nagy dolog, mert amikor beköltözött a villába, nem is volt együtt gyermekei anyjával.

Angéla kiadta az útját a hűtlenkedései miatt, Fecó pedig azért jelentkezett a VV-be, hogy visszahódítsa. Erőfeszítése nem volt hiábavaló, Angéla megbocsátott, sőt a villában az esküvőt is megtartották. Most pedig azon töri a fejét a VV egykori dumagépe, a haknijai mellé miként tudna összeszedni egy kis pluszt, hogy eltarthassa gyarapodó családját.

- Mostanában Győzikével léptünk színpadra, de szerencsére önállóan is elég sok felkérést kapok. Az éneklést nem szeretném feladni, folyamatosan képzem magam, de sajnos ez nem elég ahhoz, hogy mindent meg tudjak adni a családnak, amit szeretnék.

A cikk folytatásáért kattints ide!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: