2011-11-24 16:58:51• hírek • www.itcafe.hu

Jön a Windows 8 és az Office 15 bétája

Januári érkezésről szólnak a pletykák. Meg arról, hogy az új Office is megkaphatja a mozaikokra építő, érintésbarát Metro felületet.

Ha minden jól megy, a Microsoft a január 10-én kezdődő Consumer Electronics Show (CES) szakkiállításra időzíti a jelenleg Windows 8 néven ismert következő operációsrendszer-kiadás bétájának publikálását - írja a beszédes nevű Winrumors. A platformmal kapcsolatos híreket, értesüléseket, pletykákat megszellőztető oldal szerint a fontos fejlesztési mérföldkőnek számító tesztverzióba visszakerülnek a megszokott windowsos játékok, a Windows Media Center, a DVD creator és a .NET 3.5 csomag. Ezen felül olyan apróbb újításokkal lehet majd találkozni, mint a kezdőképernyő (Start Screen) kinézetének testreszabása és az alkalmazáscsoportok létrehozásának lehetősége.

A vállalat korábban közölte, hogy az új operációs rendszernek egy bétaja és egy kiadásra jelölt (RC) kiadása lesz csupán, mielőtt lezárják a kódot. A Winrumors szerint a végleges verzió bejelentésére valamikor a nyár végén kerülhet sor, ezt a menetrendet támaszthatják alá - a Windowsok kiadási hagyományai mellett - azok a pletykák is, melyek szerint a nagy PC-gyártók a harmadik negyedévben terveznek piacra lépni Windows 8-as tabletjeikkel.

A lap úgy értesült, hogy a Microsoft következő irodai csomagjának bétája is januárban jelenik meg. Az Office 15 kódnevű termékből egy technológiai előzetes jön ki előbb - talán a Windows 8 bétával egy időben -, majd ezt követi 2012 januárjának végén az első béta-verzió.

A cikk folytatása az Itcafe.hu-n.

Windows8- ilyen lesz?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: