2011-08-17 16:18:15• hírek • Szatmár.ro

Jön a ValóVilág, az új X-Faktor meg az új képarány

A magyarországi piacvezető RTL Klubon hamarosan újra láthatják kedvenc sorozataikat és showműsoraikat a nézők. Augusztus végétől pedig nemcsak a műsorstruktúra, hanem a képarány is változik.

Jövő hétfőtől, azaz augusztus 22-től ismét visszatér Magyarország legnépszerűbb és legsikeresebb saját gyártású napi sorozata, a Barátok közt. A Mátyás király tér lakóinak történeteit ősszel is hétköznap láthatják a nézők. Az RTL Klub Házon kívül és XXI. század című műsora augusztus 30-ától egymás után jelentkezik majd. A csatorna népszerű riportműsorai keddenként este 11 órától lesznek láthatóak.

Az őszi-téli műsorstruktúra két legmeghatározóbb műsora, a ValóVilág, illetve a tavalyi év legnézettebb tehetségkutató műsora, az X-Faktor is újból képernyőre kerül. Előbbi szeptember 12-től, utóbbi pedig már szeptember 3-án 21 órától látható az RTL Klubon. A VV5 megújult struktúrával és környezettel indul útjára és ahogy azt az előző szériában már megszokhatták a nézők, ezentúl is naponta jelentkezik a reality. Az X-Faktor 2011-es szériája most is a válogatókból összeállított, illetve a Tábor és a Mentorok Háza részekkel jelentkezik az élő adásokat megelőzően. Újdonság, hogy a Mentorok Háza dupla epizódokkal lesz látható a képernyőn.

A magyarországi országos kereskedelmi csatornák közül pedig elsőként az RTL Klub vált szélesvásznú sugárzásra. A piacvezető csatorna augusztus 29-én áll át a hagyományos 4:3-as képarányról 16:9-re, ami az új tévéken nagyobb élményt kínál a nézők számára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: