2009-07-24 09:13:49• hírek • www.nokia.hu

Jön a Nokia 6760 slide

A Nokia bemutatta a Nokia 6760 slide-ot, az üzenetküldésre optimalizált, szétcsúsztatható QWERTY billentyűzettel rendelkező készüléket.

A Nokia 6760 slide ideális azoknak a felhasználóknak, akik folyamatosan kapcsolatban szeretnének maradni, akkor is, amikor úton vannak. A készülék gyors és könnyű hozzáférést kínál olyan társasági kapcsolatépítő oldalakhoz, mint a Facebook, a MySpace vagy a Twitter, csakúgy mint az Ovi Mail, a Gmail, a Yahoo! Mail, a Windows Live Hotmail és több ezer más e-mail szolgáltató e-mail fiókjához.

Egy már létező e-mail beállítása pofonegyszerű a Nokia 6760 slide készüléken: csupán az e-mail cím és a jelszó szükségesek hozzá. A push e-mail elérhető a Nokia Messagingen keresztül. Az azonnali üzenetküldés (IM) pedig többé nem korlátozódik a számítógépre, mivel a Nokia 6760 slide a Google Talk és a Windows Live Messenger IM megoldásaihoz is hozzáférést biztosít.

A fejlett üzenetküldési lehetőségeken túl, a Nokia 6760 slide olyan funkciói, mint a beépített A-GPS modul 3D-s iránypontokkal és tereptérképekkel még több felhasználási lehetőséget kínálnak a készülék tulajdonosoknak.

Összességében tehát a Nokia 6760 slide egy nagyszerű multifunkciós mobiltelefon - használhatod tweetelésre, e-mailezésre, azonnali üzenetküldésre, online megosztáshoz, az interneten való szörföléshez, zenehallgatásra - és mindezt akár egyszerre. És még telefonálni is lehet vele!


Mobil számítógép, internetezésre, zenehallgatásra és még telefonálni is lehet vele
Mobil számítógép, internetezésre, zenehallgatásra és még telefonálni is lehet vele


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: