2008-11-10 16:26:09• hírek • www.ma.hu

Jolie bocsánatot kért Anistontól, de hiába

Ki hitte volna, hogy Angelina Jolie-t már évek óta bántotta valami! Bűntudata volt, amiért elszerette Brad Pitt-et korábbi nejétől, Jennifer Aniston-tól - adta hírül a National Enquirer.

A lap úgy értesült: Jolie-t nem hagyta nyugodni a tudat, hogy szétrobbantott egy házasságot.

Ráadásul, míg neki már akkor is volt egy örökbefogadott fia, ma pedig már hat csemetét nevel együtt párjával, a lassan negyvenéves Jennifer Aniston-nak mindeddig sem az igazán boldog kapcsolat, sem a gyermekáldás nem adatott meg...

Talán joggal érezte úgy Angelina, hogy bocsánatot kell kérnie Jen-től. El is szánta magát a nagy lépésre, s bekopogtatott Aniston-hoz, hogy beszéljen vele.

A National Enquirer azonban úgy tudja: hiába törte magát! Jennifer ugyanis nem értette, miért kéne mindent elfelejtenie Angelinának, s nem hatotta meg a színésznő bocsánatkérése. Ráadásul, még Brad Pitt is kibukott, amiért felhánytorgatták a múltat!

Úgy tűnik, Jennifer Aniston valóban nem tud megbocsátani Jolie-nak a tettéért - a színésznő nem is sejtette, hogy hamarosan elveszíti a férjét, amikor Brad és Angelina együtt kezdték forgatni a Mr. és Mrs. Smith című filmet. Ekkor alakult ugyanis ki köztük a szerelem...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: