2014-03-12 18:13:14• hírek • Szatmár.ro

Két előadást tart Szatmárnémetiben Vekerdy Tamás

Akkora az érdeklődés, hogy a március 28 után 29-én is előadást fog tartani a gyermekpszichológus.

Eredetileg egy előadásra érkezett volna Szatmárnémetibe dr. Vekerdy Tamás, gyerekpszichológus, író, műfordító, iskolaalapító. Ám a március 28-án, 18 órától a Szakszervezetek Művelődési Házának kistermében megrendezendő programra két nap alatt elfogyott az összes jegy, ezért március 29-én reggel 10 órától Vekerdy egy újabb előadást fog tartani. A méltán népszerű szakember előadásának címe: Jól szeretni - Tudod-e, hogy milyen a gyereked? Gyerekkortól kamaszkorig. Erre a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulat és az Aranykapu Kulturális Egyesület szervezésében kerül sor.

Vekerdy Tamás tanított a Színház és Filmművészeti Főiskolán, majd a Miskolci Egyetem Neveléstudományi Tanszékén. Az első magyarországi Waldorf-óvoda és -iskola  alapítója, 1991 óta a Waldorf-tanárképzés vezetője és tanára. Több mint két tucat könyvet írt, szépirodalmi és pszichológiai írásokat egyaránt: Borisz és Gleb, Nagyapám iratai, Fiatal szülők könyve, Kamaszkor körül, Álmok és lidércek - Iskolaalapítás Magyarországon,  Felnőttek és gyerekek - Mit akarunk egymástól?, Lélek-jelenlét, Jól szeretni - Tudod-e milyen a gyereked? stb. A Nők Lapja magazin állandó szerzője.

A népszerű pszichológus első alkalommal az I. Partiumi Magyar Napok alkalmával látogatott Szatmárnémetibe, 2002-ben, ezt követően a nagy sikerű "Pedagógiai alternatívák az európai csatlakozás küszöbén" című konferencia-sorozat meghívott előadója.

Egy belépő ára: 20 lej. Jegyeket a Színház jegypénztárában (Horea utca 6. szám) lehet vásárolni, hétköznap 10-17 óra között. Az előadásra a helyek száma korlátozott. Programfelelős: Nezezon Enikő: 0744-687813

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: